Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Bezpečnostná ochrana: Pri jazde je rodič a dieťa spojené detským bezpečnostným pásom na motocykel v štyroch bodoch, ktorý zaisťuje pevné uchytenie v rozsahu 360 °. To poskytuje väčšiu bezpečnosť a stabilitu. Rukoväte sú vyrobené z protišmykovej peny, ktorá zvyšuje trenie a zaisťuje lepšie uchopenie.

Nastaviteľný dizajn: Detský bezpečnostný postroj na motocykel ponúka dve nastaviteľné výškové úrovne - vysokú a nízku, ktoré umožňujú prispôsobenie rôznym typom motocyklov. Na prispôsobenie deťom rôznych vekových kategórií je postroj vybavený ramennými popruhmi, bedrovým pásom pre dieťa a bedrovým pásom pre dospelého, ktoré je možné nastaviť tak, aby boli pohodlné a bezpečné.

Jednoduchosť a pohodlie: Náš nastaviteľný detský bezpečnostný postroj na motocykel má kompaktný a integrovaný dizajn, čo šetrí miesto a uľahčuje používanie. Pás je navyše ľahký a ľahko prenosný, čo je ideálne na časté používanie.

Spôsob použitia: Najprv nasadíte detský bezpečnostný pás na ramená dieťaťa a zapnete ho na jeho chrbte. Akonáhle dieťa sedí na motocykli, rodič si sadne pred neho a pripne si pás okolo seba.

Vylepšený dizajn: Pás je vyrobený z vysoko odolného popruhu a 3D priedušnej podšívky, čo zaisťuje maximálny komfort pre dieťa. Reflexné pruhy na páse zaisťujú lepšiu viditeľnosť a upozorňujú ostatných vodičov v noci, čo zvyšuje bezpečnosť detí.

Materiál: pena + látka
Veľkosť: univerzálna
Obsah balenia: 1 x Detský bezpečnostný pás na motocykel

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Súvisiaci tovar

Detské sedadlo na bicykel - S opierkou a madlom

Detské sedadlo na bicykel - S opierkou a madlom

Detské sedadlo na zadný nosič je vhodnou alternatívou pre malých cestovateľov, ktorí už odrástli z klasických
 
20,37 s DPH 16,97 bez DPH
Nie je na sklade - na vyžiadanie

Sledovať dostupnosť