Poslať na e-mail

Poslať na e-mail

Na zadaný email príjemca bude odoslaný odkaz na tento produkt. Ak máte otázku k produktu, využite helpdesk alebo navštívte sekciu Kontakt.

Email príjemca:* 
Váš e-mail: 
Vaše meno: 
Vzkaz: 


* Vaše meno a email sa zobrazia v odoslanej správe spoločne s odkazom.

Náš detský bezpečnostný pás na motocykel a bicykel je vyrobený zo širokého ramenného popruhu a pracky 4 v 1, čo zaisťuje, že deti sú počas krátkej jazdy v bezpečí. Pás pripevňuje deti k vodičovi, aby bola zaistená ich ochrana a predišlo sa pádom.

Bezpečnostný pás obsahuje ramenný popruh, bedrový pás a pás pre dospelých, ktoré je možné upraviť pre maximálnu bezpečnosť a pohodlie.

Detský motocyklový postroj má jednodielny, integrovaný dizajn viacúčelového bezpečnostného postroja, ktorý je ľahko použiteľný, prenosný a skladovateľný. Navyše má vrecko, do ktorého je možné počas používania uložiť niektoré predmety.

Detský postroj je vyrobený z priedušnej plátenej tkaniny, ktorá je pohodlná a teplá v zime, a zároveň priedušná v lete.

Postroj je určený pre deti vo veku 2-10 rokov a do hmotnosti 30 kg. Detský pás na motorku má aj priestor pre mobilný telefón, peňaženku a ďalšie osobné veci.

Materiál: Ľan , tkanina
Farba: nebesky modrá

Veľkosť:
Rozložená veľkosť: 30 x 24 cm
Veľkosť úložiska: 21 x 18 x 6 cm
Detský pás: 60–110 cm
Pás pre dospelých: 56–160 cm

Obsah balenia:
1 x Detský bezpečnostný pás na motocykel alebo bicykel

Kontaktný formulár

Kontaktný formulár

Meno: 
E-mail: 
telefón: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Sledovať dostupnosť